Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сіль конопляна – складається з подрібненого конопляного насіння та харчової солі.
Використовуючи як приправу для холодних страв, салатів, картоплі, каш, м'яса та риби – ви отримуєте всю користь конопляного
насіння (амінокислоти, Омега-3,6,9, вітаміни, мінерали та мікроелементи). Конопляна сіль розкриває та доповнює смак страв, надаючи неповторні
ароматичні ноти. Завдяки здатності конопляного насіння виводити з суглобів сіль, вживання конопляної солі є більш безпечним для організму людини в
цілому.
Корисні властивості:
- Добре впливає на серцево-судинну систему (перешкоджає утворенню тромбів, знижує рівень холестерину);
- Профілактика онкології;
- Виводить шлаки і токсини з кишечника;
- Профілактика простудних та інфекційних захворювань;
- Підвищує розумову і фізичну активність;
- Запобігає накопиченню солі у суглобах.
Рекомендації споживання: конопляна сіль ідеально поєднується абсолютно з усіма продуктами. Тому її можна додавати в соуси і підливи, супи, салати, овочеві, м'ясні та рибні страви, каші, картопля, холодець і заливне і т. д. Можна також використовувати при засолюванні або для приготування маринаду.
Рекомендації споживання: конопляна сіль ідеально поєднується абсолютно з усіма продуктами. Тому її можна додавати в соуси і підливи, супи, салати, овочеві, м'ясні та рибні страви, каші, картопля, холодець і заливне і т.д. Можна також використовувати при засолюванні або для приготування маринаду.