Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насіння конопляне найбагатше на планеті рослинне джерело поживних речовин, білку, поліненасичених жирів та амінокислот. Пропорції ОМЕГИ 3, 6 ідеальні для засвоєння в повному обсязі (1:3). Комплекс вітамінів 81, 82, 85, С, А, Е, PP. Великий вміст рослинного білку активно сприяє розбудові м’язів.
Вживаючи невелику кількість (від 1 десертної ложки) конопляного насіння щоденно організм людини отримує необхідну кількість поживних речовин і вітамінів, що 100% засвоюються завдяки природному рослинному походженню. Використання в якості додатка в раціоні дітей шкільного віку сприяє стабільному психоемоційному стану і засвоєнню великої кількості інформаційного навантаження.
Корисні властивості:
– Налаштування ШКТ
– Покращує стан нігтів, шкіри, волосся
– Активізує роботу мозку
– Профілактика серцево-судинних захворювань
– Регулює апетит
– Нормалізує кількість цукру.
– Нормалізує рівень гемоглобіну у крові
Корисні елементи конопляного насіння:
– Амінокислоти
– Омега 3
– Омега 6
– Омега 9
– Вітаміни
Очищене насіння конопель – таке, з якого знята зовнішня тверда оболонка, і в результаті отримано м’яке ядро.
На вигляд – дрібні білі крупинки овальної форми, на смак – такі ніжні, що просто тануть у роті, з нотками грецького горіху, кеш’ю та насіння соняшнику.
Готове до вживання. Можна їсти у чистому вигляді або додавати в салат, смузі, кашу, готувати соуси і пасти.
Це справжня скарбниця дуже важливих ненасичених жирних кислот в ідеальному для організму людини співвідношенні.
Рекомендації споживання:
Додаваючи в коктейлі, напої, соуси, каші, салати, солодощі конопляне насіння посилить легким горіховим відтінком смакові якості страв.
Можна використовувати в чистому вигляді – каші. Насіння в перших стравах подарує неймовірний бульйон, не гірший за своїми якостями за курячий.
ЗДОРОВО СМАКУЄ!
Застереження при вживанні: Противопоказань і вікових обмежень конопляне насіння немає, але може бути індивідуальна непереносимість. 3 обережністю ставитись людям з алергічними реакціями на горіхи. Перед використанням в якості додатка до щоденного раціону дитини рекомендуємо порадитись з педіатром або сімейним лікарем.