Кількість
|
Вартість
|
||
|
Властне виробництво шоколаду на кам'яних жорновах з тертого какао преміум класу Кріолло, какао масла першого прямого віджиму та з додаванням кукурудзяних вершків та тростинного цукру.
Чому кукурудзяні вершки?
Бо у багатьох дорослих людей с часом лактоза не засвоюється, тому ми замінили молоко корови на кукурудзяні вершкіи, які ще більш смачніші та корисні.
Чому тростинний цукор?
Тому що в тростинному цукрі меньший глікімічний індекс (ГІ), тому він не так агресивно впливає на організм, ніж звичайний рафінований.
Склад: какао боби Criollo, какао масло, кукурудзяні вершки, тростинний цукор, мигдаль, інжир.
На 100г: білки 7,8г жири 32г вуглеводи 48г калорії 502ккал Срок придатності: 10 місяців (при t°18±5°С)